fredag 23 december 2011

God Jul

Jag önskar er alla en riktigt God Jul. Hoppas den blir vad ni önskar. Vi åker till Småland för firande med familjen. Linn får träffa kusinerna Leo och Hugo som hon inte träffat sen augusti. Kusinerna längtar! Alla längtar efter Linn och hon bara är i nuet och nöjd med det. Häftigt! Vi borde ta efter barnen mer.
Vi har haft en bra dan före dan. Varit på stan och fixat lite sista minuten ärenden. Ingen stress utan mest för vi tyckte det var mysigt. Sofies choklad, strumpbyxor på Twilfit, hämtat surdegsbröd på Chateau Foret och avslutat med fika på Koppi. När vi kom hem slog jag in lite julklappar. Sen blev det den årliga rödbetssalladen från Rosendal - Koka en påse eko rödbetor, låt svalna, hacka och blanda med 2 äpplen, en rödlök, 2,5 dl majo, 2,5 dl creme fraiche, lite salt och 1 msk farinsocker. Blanda och ställ i kylen. Den blir frisk och god, en succé på julbordet. Nu har jag strykt julaftonskläder, druckit en kopp te med min man och njutit ett par chokladpraliner. Linn sover gott i vår säng nybadad och nymasserad. Vi firar 12 årig förlovningsdag idag!!! Jag och min älskade man. Wow....så många år tillsammans och kärleken blir bara starkare och tryggare. Vi ler lite åt att passionen fått kliva åt sidan men konstaterar att den ligger nära, nära där bakom vardagen. Det är viktigt att se varann i ögonen, verkligen se. Lyssna på varann, verkligen lyssna och att röra varann. Närhet, kroppskontakt, kyssar och respekt för varandra. Att ge varandra space samtidigt som man lever tillsammans. Ha gemensamma mål men inte lägga sig själv åt sidan. Ja ett äktenskap eller ett förhållande kräver sin omsorg.
Nu gó vänner är det snart dags för sängen. Imorgon är det julafton. Första julen med lillan. Sådan rikedom. Njut av julen, av dofterna, av att bara softa omkring, äta choklad, läsa och umgås. Ut och gå eller bara sitta och chilla. Pussas och ha det mysigt.
Från mig till dig - en stor kärleksfull julkram.


3 kommentarer:

Erika sa...

God jul :-D
Från norrbotten <3

Håkan Bergman sa...

God Jul på er också! :-)

Britt sa...

Önskar dig en god jul//Britt