onsdag 24 oktober 2012

Nästa steg....


Jag har funderat ett tag på att "pausa" den här bloggen. Idag har någonting fått mig att komma till beslut - det är dags för nästa steg.
Jag bloggar för min egen skull och för att jag gillar grejen med att "skriva" av mig i vetskapen om att mina tankar och funderingar delas. Ibland får jag feedback och då är det extra kul. Jag tycker om att dela utflyktsmål, boktips, recept och annat som förgyllt min dag. Ibland är det djupare inlägg och ganska så personliga. Det har blivit ett sätt för mig att ventilera och ofta komma fram till saker medan jag skriver. Jag tänker på bloggen och vad jag vill dela med er under dagen. Men det känns inte så påfyllande längre. Det är dags att ta nästa steg.
Släppa fram det kreativa inom mig på ett nytt sätt. Föreläsningar, inspirationskvällar, samtal, livsstilscoaching och kanske en bok. Det finns många former att välja mellan.
Jag kommer sakna mitt skrivande här! Det vet jag. Kanske återupptar jag bloggandet längre fram....
Men just nu är jag trött på "denna form" för att dela mina tankar. Det handlar nog en del om att jag vill ha mer direkt kontakt med människor. Vet att en del vänner läser här och på så sätt känner en delaktighet i mitt liv. Det är ju givetvis en av tankarna med bloggen samt att jag delar bilder och är personlig. Så tack för ni läser! Men det blir för mycket envägs kommunikation för mig. Det känns stort för mig att jag kommit fram till detta. För det innebär att jag välkomnar in något nytt i mitt liv. Gemenskap, kärlek, oändliga möjligheter, glädje, lycka.
Jag behöver kanske ta detta steget för att komma vidare med Be Happy. Eller är det bara på rent personligt plan det är viktigt. Jag vet inte och tillåter det att vara så.

Så jag tar steget! Hoppar och vågar fast jag inte vet vart det leder.

Massor av varma kramar till er och ni är alltid välkomna att skicka ett mail på: ulrika@behappy.se


Adios

7 kommentarer:

marie jm sa...

Tråkigt! Men Lycka Till med alla nya steg!!

Håkan Bergman sa...

Tack för att du har delat med dig och lycka till med allt. Förresten åker vi snart till Cala Millor för en månads vistelse i paradiset. Vänta inte för länge med att åka tillbaka till Palma. :-)

Varma hälsningar i höstkylan,
Håkan

Ulrika Forsell sa...

Tack Marie! Vi "ses" på din blogg. kram
Håkan! Härligt med Mallorca. Vi planerar att bo där en längre period. Njut och ta det lugnt på cykeln. Jag håller på att göra m min hemsida www.behappy.se
Välkommen att titta in framöver. kram

Håkan sa...

Då ses vi kanske på Mallis? Vi är i full gång med att försöka bo där på vinter-månaderna. Okt-April skulle funka perfekt då megavärmen inte är min idol.

Jag ska ta det lugnt på hojen och hålla koll på din sida...

Kram,
Håkan

Anonym sa...

Hej !
Jag har ofta kikat in på bloggen, varit kul ! Tycker det är intressant med ayurvedan . Jag tackar för att du delat med dig av ditt liv,din vardag,fest o familj.
Varma hälsningar Eva

Ulrika Forsell sa...

Tack Eva! Vad härligt att du gillat min blogg. Jag håller sakta på att skapa min nya plattform som blir www.behappy.se Där kommer du kunna ta del i en hel del ayurvedatips och annat. Så välkommen att kika in där framöver. Varm kram
Håkan! Härligt då ses vi. Okt-april är säkert perfekt period att bo på Mallis. We keep in touch! kram

Linn sa...

Hej! Vad tråkigt, men samtidigt så klokt att du lyssnar på vad Du vill och behöver. Jag har också läst på din blogg. Är så nyfiken på ayurveda och vill veta mer:). Lycka till med Be Happy!

Kram Linn