söndag 20 oktober 2013

Bilder från härlig söndag....

Nu har vi besök av min kusin Helén och hennes dotter Malin. Vi har väldigt kul och det blir inte så mycket bloggtid. Dessutom är det ett underbart oktoberväder som vi passar på att njuta av.
Jag har med laddat ned en ny app som Malin visade mig, där jag kan göra collage :) Så kul! (Den heter Frametastic)
Vår dag har innehållit en lång god frukost. Sedan marknad i Santa Maria där vi laddade med massor av gott till skafferiet. Ost, oliver, honung, grönsaker,vin och mandlar. Nästan allt ekologiskt! Då blir ju jag extra glad. Vi gör åt massor av mandlar här.....vi har dom på yoghurten tillsammans med honung, gör mandelmjölk, smoothie, använder i sallader. Den rostade häller jag lite tamari eller havssalt på och har som snacks. Jag köper den skalade...visserligen inte "raw" men det är ingen princip för mig och det är så mycket smidigare i smoothies (jag är inte så förtjust i skalet).
Efter marknaden körde vi ut till Illetas och hade strandhäng ett par timmar och sen lunch på en av strandserveringarna. Sköna timmar och våra gäster är mycket nöjda med vädret samt superförtjusta i Mallorca.
Ikväll har vi bara softat. Smakat goda ostar, druckit ett glas vin och pratat. Vi avslutade söndagen med första avsnittet av säsongens Solsidan (som jag tyckte var så där...blir kanske bättre).
Nu sover alla och jag ska snart hoppa i säng jag med. Imorgon blir det Soller igen! Vilken härlig och social oktober vi har. Som semester! Om en vecka kommer mamma och pappa hit. Jippi!

Här bilder från dagen i collageform.......
Kram på er!

Malins fina tatuering "live your dream". Godsaker och massor av oliver...marknader är härligt att strosa runt på.


Illetas stranden som så här års är ganska lugn att vara på.


Bilder från lunchen. Kycklingburgare med pommes smakade gott i solen. Lilla bilden på Linn, Malin och Helén är från vår terass.

3 kommentarer:

Bokcaféet i byn sa...

God morgon från Suecia!
Vilken mysig dag ni haft! Jag pratade just med min pappa som berättade om det sagolika väder ni har på ön! Härligt!
Vi sitter uppkrypna i soffan, ute regnar det och vi kopplar av efter en kul och intensiv Stockholmshelg. Ombyte förnöjer men nu är vi glada att vara tillbaka på skånska vischan igen!
Ha en fin dag!
Kram Anna

Mamma sa...

Hello! Härligt att det fina vädret varar...hoppas det håller i sig. Många fina bilder du lagt in, ni är så fina!! Ser på dina ögon att du trivs o mår bra !! Snart får jag pussa på Linns söta hjärtformade mun...längtar! Hälsa alla. POK!

Dagar av lycka sa...

kan inte annat än att säga att det ser mer än underbart ut! Njutning...

Här har hösten kommit på riktigt idag för regnet har vräkt ner hela dagen och det har inte blivit ljust utan det mörka blöta har legat som en tung filt över hela tillvaron. träden är nästan tomma på löv och det känns liksom bara så himla sorgligt med alla döda växter ute. Så njut ni :)

Kram Anna