måndag 4 november 2013

Då var det bara vi igen!

En vecka går fort! Vi har haft så fina dagar med mamma och pappa. Tur med vädret och hunnit en hel del av det vi planerat.....Ja det mesta faktiskt. Deras flyg gick idag runt 14-tiden och Björn körde dom till flygplatsen. Det var jobbigt att säga hejdå och som vanligt kunde jag inte hålla tårarna tillbaka.
Men konstaterade att så är det ju med livet. Skratt och gråt och allt däremellan tillhör. Mötas och skiljas! Vi ses snart igen och nu har vi massor av fina minnen att dela. Det har sina baksidor att bo i ett annat land men VÄLDIGT mycket fördelar. Det är nog första gången sedan jag flyttade hemifrån som jag umgås med mina föräldrar en hel vecka i sträck. Linn har haft så kul med mormor och morfar. Vi har fått visa vårt Palma och platser vi ofta besöker. Det känns bra och jag är säker på att dom är nöjda med veckan.

Men det blev lite tomhetskänsla en stund efter dom åkt.  Vi har haft en mycket social och intensiv oktober så jag visste att det skulle bli en förändring när den var över. Det är också skönt att komma i fas med allt igen. Det har blivit upp och ned med både mat och sovtider ett tag. Dagens moln och regnskurar passade till känslan jag haft idag. Landa, vara hemma, ta det lugnt!
Känner ett behov att fixa till det mer härhemma. Vi har stengolv, mycket vitt och högt i tak. Så mer kuddar, mattor, lampor för att få till lite mer myskänsla nu när dagarna blir kortare.  Dessutom är stearinljusen slut så det får bli en tur till IKEA i veckan. Ullmatta...finns det på IKEA? Vill helst inte köpa syntetmaterial....

Igår var vi på marknad och det blev Santa Maria igen. Lagom avstånd då vi satt rätt trångt i bilen. Vi handlade lite godsaker som vi lagade tapas på till kvällen. Mamma fyndade en väska och vi fyllde på med mandlar på eco avdelningen som finns på marknaden. Ljuvligt väder hade vi....shorts den 3 november är helt OK. Idag lite svalare men tror det skulle fortsätta vara fint i veckan.

Här kommet bilder från gårdagen. Blir ju inte alltid så bra kvalité med telefonen men det blir inte av att jag tar med systemkameran. Kanske dags att plocka fram den igen.....

Há en skön kväll!
1 kommentar:

Bokcaféet i byn sa...

God morgon!
Idag tittar solen fram hos oss med!! Tänk vad det gör för välbefinnandet! Ren lycka!!
Igår bokade vi Mallorca biljetterna för våren, SAS kampanj gjorde det så prisvärt att vi inte kunde låta bli. Tjohoo! Nu har jag ett datum när jag får återse ön!
Härliga foton från er dag i Santa Maria med dina föräldrar! Linn och morfar ser lite lika ut på något foto! Det är ngt speciellt att se sina barn med sina egna föräldrar! Fin känsla och en lycka av att de får uppleva de/den som betyder allra mest för en, sina barn.Det är alltid lika tufft att åt, så många gånger vi vinkat hej då till mina föräldrar när vi rest hem, men glädjen under och före och efter våra vistelser där uppväger och som du skrev, att få tillbringa en hel vecka tillsammans på en så vacker plats. Det är kvalitet!
Önskar er en fin dag på ön!
Kram Anna