söndag 29 december 2013

Fortsatt paus....

Jag är mest trött, energilös och frusen idag. Begrundar året som gått! Så stort det varit, vilket steg vi tagit med att lämna trygga Sverige och lilla Båstad för vårt nya liv på Mallorca. Hösten har varit utmanande på många sätt och inte allt är enkelt med att bygga upp en ny tillvaro utan nära och kära. Kanske undrar någon vad som är drivkraften?
Min drivkraft är känslan av att göra det jag drömmer om. Att våga! Släppa det jag inte behöver, inte låta mina rädslor och säkerthetszoner begränsa mig. Livet är NU!
När jag tvivlar så tittar jag på Linn och hur självklart hon tar allt. Home is where your heart is....så sant.
Jag ser fram emot att ta ytterligare ett kliv i vår nya tillvaro. Förskola till Linn, börja läsa spanska och få fart på Be Happy. Jag är redo!
Först ska jag bara låta året avslutas med att ge mig välbehövlig paus från det mesta.....bara slöa i soffan, äta gott och umgås med familjen. Mycket är i startgroparna och snart kliver vi in i nya året med klarhet och fokus. Men för att göra det måste vi också stanna upp och ge oss lite tid för reflektion. Tillit, att det bästa av livet återstå kära vänner.
Gott slut önskar jag er.

Bilder från söndagens utflykt till Portal Nous och julmarknaden där som pågår någon vecka till.

4 kommentarer:

Bokcaféet i byn sa...

Gott Nytt år önskar jag även dig Ulrika! Spännande med ett nytt år!! Härliga Mallorca foton som vanligt, en viss vinterkänsla över dem men med den där särskilda Mallorca ro känslan.
Här har vi också njutit av sköna familjedagar utan så mkt planering men med massa tid tillsammans. Gott! Skogen idag, det är en solklar energigivare för mig. Så fridfullt och härligt att se hur alla i familjen trivs där.
Njut din viloperiod och ser fram emot fler inlägg nästa år!
Kram Anna

Ulrika Forsell sa...

Anna! Gott Nytt år till dig och familjen. Tack för kommentarer under året. Är dun blogglust på väg tillbaka eller blir det fortsatt uppehåll?
Önskar er massor av härliga upplevelser i 2014. varm kram Ulrika

Dagar av lycka sa...

Önskar dig detsamma.Har en känsla av att 2014 har mycket spännande äventyr att bjuda på!

Kram på dig! /Anna

Bokcaféet i byn sa...

Hej igen!
Blogglusten är tillbaka!! December gav mig den energi jag saknade under november! Snart bär det av en vecka till Kanarieöarna,ska ladda ytterligare med sol och värme. Såg att ni har en hel del sol på ön! Får nog bli en vinterresa dit ngt år!
Gott Nytt År!!!
Stor kram Anna