fredag 24 januari 2014

Social vecka!

Liten update från min vecka som bjudit på gott och blandat.

Nya bekantskaper som jag hoppas se mer utav.

Kommit igång med yogan - phu, vad bra hon är Katja på Earth Yoga. Nu kör vi! Stark, smidig och balanserad blir fokus för 2014.

Besök hos Gudrun och som alltid imponerad av hennes arbete. Fick givande samtal och hennes "magiska" nålar. Mina varmaste rekommendationer till alla som bor på ön, att prova behandling hos henne.
Vackra vyer på promenad genom staden.

Nu sitter jag med färg i håret hos Estefan och här råder som alltid manana. Sippar på kaffe, lyssnar på samtalen runt omkring som just nu är på engelska och tyska. Jag gillar det internationella här i Palma. Första gången på flera år som jag inte hennafärgar utan provar ammoniumfri färg. We'll see! Kanske bjuder på en bild sen :)

Imorgon ska vi på middag till en annan Båstadfamilj som bott här lite längre än vi har och äntligen får vi till en date. 


 Idag hade jag och Linn en mysig fika på Rocco'a i La Lonja efter Zunray. Jag hämtade idag en glad tjej och vi trivs allihop med denna fina lilla förskola. Vi letade och väntade efter att hitta det rätta och här fanns den, mitt i Palma.


På söndag kommer Linns storebror ( min bonus) Oscar med flickvän. Jippi!

Så, en social och rolig vecka. Jag har märkt att dagarna är några minuter längre för varje dag. Yes! Vi går mot ljusare tider vänner. 

Trevlig helg önskar jag med ett vardagligt inlägg från frisörstolen.

2 kommentarer:

Bokcaféet i byn sa...

Så härliga foton Ulrika! Njuter så av ljuset hos er! Bristen på ljus här hemma är nog det tuffaste vintertid. Solen tittade fram sådär en 2 minuter här idag. Suck!
Så kul med en svenskträff imorgon och förstås besök av bonussonen!
Trevlig helg!
Kram Anna

Ulrika Forsell sa...

Kram Anna! Ja ljuset uppskattar jag så. Det har inte blivit mörkt förrän kl sex nångång här och ofta är det klart även om det varit lite molnigt sista veckorna. Nu är ju vintern här! Helt ok vinter tycker jag. Snart har ju ni er resa hit och då har våren kommit hit på riktigt. :)