onsdag 5 februari 2014

Lite vardag!


Vår underbara ekomarknad på Plaza Patinés som pågår varje tisdag och lördag fr 10-14. För en ekonörd som mig är detta paradiset. 
Grönt är skönt! Bara hem och mixa gröna smoothies. Min favorit är spenat, gurka, vetegräs(pulver), avocado, selleri, citron och ingefära. Yummi!
En alltid lika vacker plats att stå och blicka ut över. Morgon som kväll......vinter som sommar....

I morse regnade det när jag lämnat Linn och strosade genom gränderna.Inspiration på Rialto Living!

Dagens budskap suger jag åt mig!

Vår lunch idag - grönsaksfat (just nu är jag hooked på rödkål som jag masserar i olivolja och salt), gräddkokt blomkål, rökt lax, surkål och knäckebröd. 


Jag har haft fullt upp med annat så det blev inte så mycket tid att blogga idag. Men lite bilder hinner  jag lägga upp innan sängdags. 

På min hemsida Be Happy har jag lagt upp info om att jag nu erbjuder mailcoaching. Kika gärna in! Är du intresserad så ring eller maila mig. Be Happy!4 kommentarer:

Bokcaféet i byn sa...

God morgon Ulrika!
Vilket härligt inlägg! Sitter här trött efter en uppbruten bebissömn natt och känner mig ganska vimmelkantig, promenaden räckte inte för att pigga upp idag! Men dessa underbara Mallorcabilder njuter jag av! Den där marknaden ska jag se till att besöka nästa gång vi är på ön. Bara 2 månader kvar nu, längtar så! Jag slås varje gång av öns mångfald, hur otroligt mkt vackert där finns att se.
Har du börjat läsa spanska ännu?
Önskar dig en fin dag!
Kram Anna

Ulrika Forsell sa...

Tack Anna! Jag glömmer nästan bort att det är mörkt och kallt i Sverige. Men det går ju åt rätt håll även där. Jag förstår att du längtar hit! Dom där bebisnätterna minns jag men ändå MYSIGT med den där tiden.
Jag har just börjat med Babbel på datorn för spanskan. Planen är att även köra några timmats hemundervisning. Men känns som det för nötas in! Ett tag sedan jag satt i skolbänken :) kram

Sofia Sandén sa...

Hej Ulrika!

Den där eko marknaden har jag på min lista men har fortfarande inte kommit dit, men det måste jag ändra på snart! Ser underbart ut. Vi springer kanske på varandra där snart :)

Kram Sofia

Carita Liljendahl sa...

Så härligt med alla färger på grönsaksbordet, och kan tänka mig det doftar gott också!
Gillar den smala gränden och vattentrappan (?). Ni har det så fint där ni bor!