måndag 3 mars 2014

Bara ett litet vardagsinlägg....

Efter barnkalas igår så strosade vi hemåt genom ett Palma i karnevalsyra. Vi missade karnevalståget men fick ändå se en del utklädda människor. Linn var helt färdig efter kalaset och somnade i vagnen. Det var så vacker skymning igår och vi tog varsin tapas med ett glas (eller plastmugg rättare sagt) med vin ute i folkvimlet innan det blev taxi hem. En bra avslutning på en mycket trevlig helg.Idag har det blåst och regnat på ön. För att faktiskt spricka upp framåt dagen men fortfarande var det ganska kyligt med runt 14 grader (jaaa...det är kallt för oss mallisbor). Det blev lunch på El Perrito när vi hämtat Linn och sen hem igen. En helt vanlig måndag utan några större händelser. 
Jag har varit frusen hela dagen och tog ett varmt bad här i kväll med sötaste lilla SPA terapeuten Linn som tvättade håret och masserade mig. Underbart! att se henne så koncentrerad av en uppgift. Hon gick verkligen in för sitt lilla uppdrag. Efter en stund tyckte hon nog det såg inbjudande ut för då åkte kläderna av och så var vi två i badet. 
Kvällsmaten blev morotsoppa med kokosmjölk och nu är det soffläge. En lugn start på veckan som annars är ganska fulltecknad.
Trevlig kväll!

1 kommentar:

Bokcaféet i byn sa...

Hej Ulrika!
En kvällshälsning från Sverige.
Spanjorerna går verkligen in för att fira sina röda dagar. Mina föräldrar brukar ha fullt upp att hålla reda på öns alla röda dagar när affärer är stängda etc. Jag tycker det låter sympatiskt att man verkligen tar sig tid för att skilja på vardag och helg. Att låta vissa dagar få glittra lite extra!
Här hemma har pojkarna och jag varit på säsongspremiär på vår lokala plantskola. Härligt även om det var kalla vindar. Nu står det några krukor på vår innergård med vackra vårblommor i.
Önskar dig en fin tisdag!
Kram Anna