onsdag 12 mars 2014

Hej yogamattan!

Jag har dragits med hosta och tjock hals sedan min röst försvann för ett par veckor sedan. Rösten kom ju tillbaka efter ett par dagar men hesheten höll i sig och jag började misstänka att jag även känner av alla pollen i luften. Vår terass är full med frömjöl och många människor här verkar känna av pollensäsongen.
Men idag mår jag mycket bättre! Jag var hos Gudrun igår och hon trodde mer på att förkylningen hållit i sig. Fick nålar och så örter att koka ihop och dricka härhemma. Måste säga att jag känner mig så gott som återställd. Jag har inte kunnat träna och knappt orkat gå längre sträckor utan att jag börjat flåsa och känt av ansträngda luftrör.
Men ikväll så rullade jag ut yogamattan, Spotify med Donna De Lory och så körde jag ett litet pass. Lite gummibandsövningar blev det också. Så skönt att ha fått orken tillbaka. Hon är superbra min akupunktör och jag är så glad att ha hittat henne. Blir både kroppslig och själslig balans när jag varit där.

Idag har jag varit på min första video casting för en reklamfilm :). Det var ju en ny upplevelse att stå och agera framför kameran. Tror inte jag får just det uppdraget men förhoppningsvis något annat. Jag har stått en del framför kameran vad gäller foto men inte video. Men jag har bestämt mig för att tacka JA till livet och nya utmaningar. Tänker inte begränsa mig pga av rädsla eller att jag inte "duger". På någotvis blir allt det där enklare för mig när jag bor här. Jag ser mer möjligheter och går oftare utanför min comfortzone. Det går inte att sitta här på sin "lilla kammare" och vänta på att få det jag vill ha. Nej, nu kör jag och "go with the flow" helt enkelt.

Efter att ha letat i gränderna hittade jag äntligen gatan där castingen hölls.

En café con leche i solen hann jag med innan innan mitt lilla uppdrag. Hotel Cort blev det idag. Nice place om någon letar schysst hotell mitt i stan. Kolla in här så vill du garanterat åka dit.
Världens bästa Zunray har tema kroppen och det vi äter denna vecka och idag hade det "kockats" burittos de verduras. Lycklig tjej!Mitt blogginlägg på DestintationMallorca för denna vecka hittar ni här.

Trevlig kväll!

1 kommentar:

Mamma sa...

Hello! Tufft av dig att ställa upp på nya utmaningar!! O att det blir som det blir. O att vara orädd ! Men du, vilken underbar liten tjej ni har, tänk... vårt lilla barnbarn...Puss på Er!