måndag 7 april 2014

Senaste dagarna....

Med gäster i huset har det varit fullt upp med utflykter och middagar. Jag har en massor av bilder att dela men jag får välja några.
Lördagen blev det utflykt till söta Alaró. Lördagsmarknaden började gå mot sitt slut när vi väl kom fram. Men vi hann shoppa goda get/fårostar/ vin/ honung/ korv och yogabyxor till mig. Det blev ölpaus i solen på lilla torget tillsammans en hel "hög" cyklister. Det är cykeltid på Mallorca med perfekt väder och blomstrande natur.
Alaró är en underbar by dit jag så gärna åker för att bara insupa atmosfären.
Vi hade packat med picnic och körde slingrande vägar uppåt Orient och lyckades hitta en gräsplätt där vi slog oss ned för efterlängtad lunch. Bergen, fåren som hördes långt bort och dofterna från allt som blommar just nu gjorde det till en nästan sagolik stund. Kul att vi hann med denna utflykt när farmor Kerstin var här.Både farmor och Oscar flög hem till Sverige igår men Amanda stannar ett par dagar till och här tar vardagen vid igen. Det lovas fortsatt sol hela veckan även om den inte riktigt letat sig fram ännu idag.
Snart blir det promenad fram på stan för att hämta Linn och idag ska Amanda med och hämta vilket Linn verkar se fram emot.

Ja kära ni, ett kort måndagsinlägg med lite uppdatering. Det kommer mera!!!

Inga kommentarer: