lördag 11 september 2010

Äppelkaka och mys i soffan!

Jag är verkligen inne i en helt ny fas i mitt liv! Jag kommer skriva mer om det..men just nu konstaterar jag bara att allt är föränderligt. Jag övar på tillit men också på att vara öppen för nya saker. Släppa gamla trosföreställningar och se vem jag faktiskt är idag! Vem är jag då? Ja det tål att fundera på men helt klart är jag mer mig själv idag än någonsin tidigare. Däremot finns det otroligt mycket kvar att upptäcka av mitt sanna potential. Det gör mig lycklig!

Jag lämnar ju stora delar i mitt företag just nu för att övergå till ett mer tjänstebaserat företag. Mycket nytt ska ta form och just nu vet jag faktiskt inte hur allt kommer att se ut. Vissa dagar gör det mig lite orolig. Då får jag andas, plocka fram någon bra bok som tex Finn din livsuppgift eller Be så ska du få....Då hittar jag tillbaka till känslan av att allt är möjligt.

Just nu är jag lite trött på att tänka på mitt företag. Trött på att jobba med försäljning och trött på allt pappersarbete, faktiskt också lite trött på datorer, facebook och allt uppkopplande hit och dit. Jag tror även att denna blogg kommer ändras framöver. Jag kommer forsätta blogga! Jag ska bara hitta min nya form. :) Kanske blir det fler bilder, kanske blir det mer personliga tankar, kanske blir det mer ayurveda, kanske blir det något helt annat.....

Idag är det lördag, bonussonen är på besök över dagen och det gör mig alltid glad och varm i hjärtat. Vi har chillat i soffan, jag har bakat äppelpaj, nu är far och son och spelar laserdome.

Sen blir det lunch, fiskgratäng - Findus. Ibland är det skönt att välja något enkelt! Ibland är det skönt att ha alla svaren och ibland är det fantastiskt spännande att inte ha dom.


Sköt om dig i septemberhöstens vackra sken!


Knäckig äppalpaj
Gör såhär: sätt ugnen på 175 grader. smält smöret och rör ihop med övriga ingredienser utom äpplena. Dessa skalr du, kärnar ut, skicar och lägger i en smörad ugnssäker. Täck sedan m smeten och baka pajen i ugnen ca 30 min. Servera m vaniljsås!

Du behöver:

6 äpplen
150 gr smör
3 dl havregryn
2 dl råsocker
1/2 dl sirap
1 1/2 dl dinkelsikt eller vetemjöl

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket att tänka på ibland då får man försöka hitta vilandet i allt och låta det komma tids nog.... blev äpplekaka här med och lite soffhäng och läsande i kundaliniyoga boken jag har för att hitta inspiration.....:))LINA

Malin sa...

jag håller med om att det enkla är underskattat. vi söker alldeles för ofta utmaning i livet, som om vi blir "viktigare" då, eftersom vi gör mer nytta eller lyckas att "klara av" saker. hoppas att fiskgratängen och pajen smakade.

allt gott!
m