tisdag 19 april 2011

En liten stund över till bloggande!

Jag ler åt all tid jag haft till att sitta vid datorn och blogga mm. Nu tar Linn mycket av den tiden och den ger jag med största glädje. Idag är hon 3 veckor och det är helt underbart att lära känna henne. Just nu sover hon i vagnen. Hon tycker om sin vagn...fast mammas famn är bäst och där somnar hon helst. Sen kan jag försiktigt lägga över henne i vagnen....Bärsjalen har vi använt en del men det funkar sådär. Har inte riktigt blivit vän med den! Fick tips om ett nytt knytsätt där hon ligger som i en vagga men det blir ändå inte hundra. Denna sjal är i trikå och töjer sig en del. Jag ska prova en i bambu...kanske funkar den bättre för oss. Det är ju skönt att kunna ha henne nära och händerna fria. Vi fortsätter prova och se vad hon gillar bäst.
Vilket underbart härligt vår/påskväder vi har. Jag älskar denna årstid och påsken är min favorit högtid. Gul, blommig, ljus, god mat, enkel, utan förväntningar med mycket ledigt och tid att träffa vänner. Här i Skåne är det konstrundan som alltid är värd att besöka. Vi ska göra vår först lilla utflykt med Linn och då blir det Höganäs och besök hos Lena Alffram ( keramiker och kär vän till mig). Annat som är planerat till påsk är lite besök, promenader och mys med lillan. Ska fixa lite fint här hemma...i all enkelhet. Lite påskris med vita fjädrar och blommor. Bjuda in våren!
Nu ska jag passa på att plocka lite medans Linn sover. Sedan är det lunchdags och då kommer pappa Björn hem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

GLAD PÅSK till dig ha en underbar helg och hoppas solen lyser på dig.. KRAM LINA

Heléne Persson sa...

Glad Påsk! Kram Heléne

Madelene sa...

Missa inte Uppsala Ekodagar i Hågaby den 7-8 maj! Vi har klämt in över 35 utställare, föreläsningar, workshops och aktiviteter! Mats-Eric Nilsson, Pär Holmgren m.fl dyker upp, gör det du också! För mer information besök www.uppsalaekodagar.se. Varmt Välkomna!