tisdag 22 maj 2012

Be Happy tankar!

Ny dag - nya möjligheter! Sitter i soffan med datorn, sovande Linn i sängen och TV:n på med kungliga barndopet. Ett kreativt kaos råder med leksaker, gosedjur och ny strukna kläder här och där inför resan. Det är varmt ute och vi har suttit på trappan en stund och lekt. Mammalivet är härligt och jag njuter. Samtidigt finns nya tankar med Be Happy. Massor av kreativitet som bubblar upp och jag tror jag har något väldigt bra att föda fram. IGEN! Det är så att vara entreprenör, det kommer nya idéer hela tiden. Att få skapa är så tillfredsställande. Men hela graviditeten och även nu första året har det varit lite stiltje på idéer. Så har jag kommit igång med ayurveda coachingen och det är superkul. Ny hemsida börjar ta form i tankarna. Jag vill bubbla ut allt här på bloggen men väljer att låta det mogna ännu en tid. Men jag är ute efter en mysig lokal i Båstad. Central, luftig, bra hyra och skön atmosfär. Vet du någon så maila mig ulrika@behappy.se
Jag tänker jobba en del med Be Happy planerna på semestern. För när jag är på trevliga platser blir jag inspirerad. Mallorca energi är just vad jag vill plocka hit till Bjäre. Jag tror att vi alla har helt unika saker att bidra med till vår planet. Vad bidrar du med? Säkert mer än du tror. Jag har inte varit övertygad om att fortsätta med Be Happy. Björns företag tar en hel del tid. Men jag litar på den inre känslan och JA, JO det klart Be Happy ska forstätta inspirera till en skönare & grönare värld.
Nu börjar det dra ihop sig till dopet och jag ska dela denna stund men många andra i vårt avlånga land.
Há en skön dag!

3 kommentarer:

Linn sa...

Låter spännande med ditt företag. Kanske är det så att jag skulle behöva en ayurvedacoaching framöver. Den här dagen tillbringar jag i solen med boken The Art Of Eating eller konsten att äta med inspiration av Ayurveda. Fick tipset av boken via dig och den är SÅ intressant. Så tack för tipset och ha en riktigt härlig resa!
Kram Linn

Ulrika Forsell sa...

Ja visst är det en underbar bok! Det är Eva som jag gått/går utbildning hos. Tack! Ja, det ska bli härligt med semester. Kram

Solgården sa...

Åh vad mycket spännande du verkar har på G,ska bli så intressant att få se vad du har för planer med ditt Be happy företag :9 Du verkliegn inspirerar mig! En fråga vart har du gått din utbildningn inom ayurveda? Ha en skön dag fina!

Kram/Sofia