söndag 27 maj 2012

Strandhäng på Illetas

Morsdag! Grattis alla mödrar där ute i världen och alla andra kvinnor också för den delen. Som kvinnor besitter vi alla vårdande egenskaper, förmågan att ha många bollar i luften, medkänsla, ömhet, innerlighet, omtanke osv. Hurra!!! helt enkelt för alla kvinnor och för Loreen som tog hem segern igår. Hon är ju magisk detta väsen. Vacker, intillegent och vilken röst.
Vi har firat morsdag med en dag på stranden i Illetas. Här är alldeles lagom varmt och solen får både kropp och själ att slappna av. Ger mig det där sköna tillståndet av att bara vara här och nu. Samtidigt som det i detta "mellanrum" ges möjlighet för nya tankar, reflektioner och idéer att ta form.

Turkosblått medelhav att blicka ut över när lunchen njöts.

Snacka om livsnjutare - vår egen lilla solstråle.

Min älskade lilla tjej förgyller mitt liv och det är en ren gåva att få vara hennes mamma. Hon njuter av strandlivet.
Nu sitter jag på vår vita terass och blickar upp mot en blå himmel som börjar tona ned något mot kväll. Men ännu är det ljust i flera timmar till. Linn somnade i bärselen när vi åkte buss från stranden. Så vi satsar nog på en liten matbit i kvarteret i kväll. Det är mycket som håller stängt här på söndagar. Men säkert hittar vi något ställe som är öppet. Här finns hur många restauranger som helst att välja på.
Det blir inga långa inlägg men tycker ändå det är kul att dela lite semesterkänsla med er.

Boenas Noches

Inga kommentarer: