lördag 26 maj 2012

Vi njuter av Palma!

Härliga semester! Palma är underbart och energin här får mig att bli så avkopplad och påfylld. Här är en soft känsla samtidigt som utbudet är stort. Det vimlar av mysiga restauranger, enkla tapas hak, barer, caféer, butiker och konstställen. Det är grönt och blommorna färgstarka. Solen skiner men det är inte den där tryckande hettan utan en sval behaglig bris från havet.
Vi har hunnit bada i salt medelhav, sola, strosa i butiker, käka tapas, besöka Emilio Innobar där vi åt helt ljuvlig mat, druckit cortados och smuttat på cava. Linn charmar alla med sin söta stråhatt och glada vinkningar.
Igår när vi satt på Emilio Innobar (som vi aldrig hittat om inte goda vänner tipsat oss och lyckats få bord åt oss där) fick jag en sådan skön känsla av att hitta en pusselbit jag saknat. Vi har inte rest på länge och nu kände jag hur viktigt det är för mig. Jag älskar vackra miljöer, värme och god mat. Det fyller på mig och är lika viktigt som yoga. Det ena utesluter inte det andra. Inte för mig i alla fall. Livet är rikt och har en sådan mångfald som vi faktiskt kan plocka ur som konstnären väljer färger ur en palett. Här får jag inspiration att skapa.
Här är en sådan behaglig känsla, rofyllt och ändå stadens puls. Palma är verkligen en stad i min smak!
Kärlek!
Sovande Linn i pappas famn

Mamma och dotter 

Solar benen!

Mysiga marknad i Palma

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad mysigt att läsa känner brisen ända hit ... njut!! kram LINA

Britt sa...

Härligt//Britt