torsdag 7 november 2013

Livsnjutarlunch.....

En klarblå himmel, sol, turkostblått hav och djup grönska bjuder Mallorca på idag. Dagen började inte så...utan med en enorm trötthet. Kände mig helt klubbad efter nattens djupa sömn. Det blev mjukstart med frukost och sedan efterlängtat kaffe för att piggna till. Frukosten ja! Den måste jag tipsa om....
Quinoagröt (Hel quinoa som jag kokade i kokosmjölk, kanel, äkta vanilj och en nypa salt. Hittade receptet på Saltå kvarns hemsida) till det färska blåbär och mandelmjölk. Supergott och vi höll oss mätta länge på denna stadiga frukost.

Det fina vädret lockade och vi tog en spontan picnic lunch på stranden. Gjorde det enkelt och köpte grillad kyckling, pommes och sallad på ett ställe i San Agustin. Näringsmässigt inte så bra men den vackra omgivningen gjorde det hela till livselixir. Det finns en liten vik, Cala Nova i slutet av San Agustin som är väldigt söt. Här satt ett gäng skolbarn under ett träd och hade undervisning, några soldyrkare njöt av novembervädret och en arbetare intog sin lunch i skuggan...och så vi då vi......samt en grå katt som ville smaka på vår mat. Färgerna är så vackra nu när luften är högre. Vi njuter så länge vi kan av detta sköna väder innan höstvindarna tar över även här.
Håll tillgodo med lite sköna medelhavsbilder ifrån vår lunch.

Lunch på stranden den 6 november och vi klagar inte :)

Mor & dotter i spännande samtal....

Skönhet!

En vy som gör lunchen extra god......

Kycklingmacka - Ja tack!
Vissa passar på att sova middag....

En spansk arbetare intog lunch bredvid oss...en kebab som han sköljde ned med en cola. Han avslutade med en banan och sedan en cigg med efterföljande tupplur.....Visserligen ingen rawfood med lunchyoga ;) Men kanske är detta nya "trenden" att ta efter. Enjoy life!

1 kommentar:

Mamma sa...

Härliga bilder...söta Linn...kan inte fatta att vi var hos er nyss. Eran sommar-höst o vår HÖST. Åter igen TACK för en underbar vecka... Älskar Er.. Puss o Kram1