söndag 17 november 2013

Regn i Palma!

Jag skrev nyss ett ganska långt och djupt inlägg. Men så började det radera sig själv! :)) Ok! Jag fattar....Idag är en sådan dag. Inåtvänd, passa på att avsluta och lämna det vi inte behöver dra med oss mer. Begränsningar, tidigare föreställningar , det som inte gagnar....Oftast sitter det i vårt eget huvud....dom där förminskande tankarna. SÅ jag låter regnet spola bort det jag inte behöver. Struntar i att det är 17 grader inomhus med kalla stengolv för jag har en liten världens gulligaste dotter som just nu pratar med sin pappa i köket. Det doftar gott av Björns matlagningstalang och snart blir det söndagsmiddag med ett glas rött. Jag är oändligt rik för jag älskar och älskas. Det största...dessutom heter jag ju ulRIKA.....kul jag var nu då....
Litet och stort, allvar och skratt, varmt och kallt. Upp och ned. Allt ingår i LIVET. Så bara att gilla ett par månader med vinter för snart blommar mandelträden på ön.
Fullmånen lyser bakom molnen om någon skulle få en sömnlös natt eller känner sig påverkad. Jag använder energin till att frigöra och låta nytt fokus komma in i tillvaron.
Mysig söndagskväll kära ni! Tack för ni läser och jättekul när jag får kommentarer och JAG VET det är krångligt att lämna dom....nackdelen med blogger.
4 kommentarer:

Malena sa...

Hade just tänkt skriva till dig med request om nytt inlägg. Tack för dagens läsning! (Lill-skruttan la just en pizza i er fina soffa... Sorry. Men det mesta kom nog på min rygg).

Ulrika Forsell sa...

Hej söta! Absolut ingen fara så länge det är lillAlvan som gör detta. <3 puss

Mamma sa...

Hej igen ! Så vackra höstbilder med en lugn o tom strand. Man förstår att det är kallt när tom Björn är ordentligt klädd! O söta Linn är lika fin naken som i mössa jacka o paraply...Älskar er o saknar er! Bara 2 veckor sedan...ändå känns det så längesen. Puss!

Ulrika sa...

Här är en till ulRIKA som blev glad av ditt inlägg:-).