torsdag 21 november 2013

Upptäcka!

Ligger i sängen efter en grym migrän dag.....trist och envist att bli av med den där huvudvärken. Men jag SKA bort med den. Tror ju på att kroppen vill säga något när den ger signaler av smärta. Imorgon har jag tid hos Gudrun igen så då jobbar vi vidare.
Har en liten känsla av att jag tog ut mig för mycket på yogan igår.

Egentligen ville jag bara med detta inlägg skriva om en upptäckt jag gjorde nyss. 
Vilken suveränt duktig man jag har. Han satt just i säljssamtal med USA och jag blev så impad av hur bra han uttryckte sig. Ni vet lite sådär att "inte se skogen för alla träden". Wow! Ibland tar jag honom så förgiven i lasset han drar med företaget. Jag berättade just för honom att jag var impad av hans samtal och stolt över honom. 
Men inte att kvällens lilla blogginlägg tillägnas honom. Surprise honey ;) Love you so. 2 kommentarer:

Bokcaféet i byn sa...

Buenos noches Urika!
Jag önskade just en dos Mallorca foton och vips fick jag det hos dig! Pratade nyss med min mamma och de hade varit på svenska kyrkans julbasar idag. Tycker de verkar göra ett super bra jobb i Palma! Min pappa har gått på deras "gubbröra" (herrluncherna med prästen) ibland. Så mkt skoj de hittar på, känns helt rätt och i tiden!
Vilka härliga Palma foton och en sån vacker park! Saluhallen har jag bara gått förbi en gång, nästa gång får det bli ett stopp! Tack för alla härliga mattips du delar med dig av på bloggen!
Här pustar vi ut idag efter kul men intensivt kompiskalas för vår stora kille igår.
Önskar dig och familjen en fin start på nya veckan!
Kram Anna
Ps. Vilket fint inlägg om din man! Känner igen det där med att man lätt kan glömma att se den andra personens kvaliteter ibland när vardagen bara rullar på! Där fick jag mig en påminnare också!

Ulrika Forsell sa...

Hej Anna! Tack för du kommenterar. Blir alltid lika glad :) Vad mysigt med födelsedag för stora killen. Kan tänka mig att han är trött efter allt firande.
Julbasaren är verkligen trevlig och säkert uppskattar vi det extra mycket nu när vi bo i ett annat land. Vi njuter av att vädret är bättre. Ja! Saluhallen måste du besöka och tror du kommer gilla den.
Jag hoppas att ni också får en fin vecka så här i väntan på advent. kram