fredag 2 september 2011

Jag är inte bara mamma....

Jag är jag! Mamma, hustru, styvmor, dotter, syster, moster, väninna, bästis, extra dotter, barnbarn, svärdotter, granne, barndomsvän. Tänk vad mycket vi är - vi människor. Helt fantastiska dessutom! Vackra och mångfacetterade....
Idag har jag haft 2 olika väninnor här. Fina samtal, gott té och banankaka. Jag känner mig rik över att ha så underbara människor i mitt liv. På min vän Erikas blogg står det "rikast är de som delar med sig". Mmmm...att dela med sig av sig själv, av såväl styrkor som svagheter, medgångar som motgångar, tårar som skratt. Det gör att starka vänskapsband skapas! Motsatsen är att vara snål, hålla igen med "sig själv", inte vara öppen, inte ge komplimanger, inte våga erkänna när något är dåligt. Då måste livet bli trist! Jag älskar äkthet...skapa något äkta....Äktenskap :)
Lite tankar så här på fredagskvällen. Ätit gott, lyssnar på Spotify "Curtis Mayfield". Det har varit en bra vecka, det har hänt mycket och vi har en förändring på gång i vårt liv. Jag berättar mer om det när jag vet lite mer. Det kommer bli en bra höst! Har ni känt att luften är klarare, kvällarna kyligare och att det doftar mogna äpplen?

2 kommentarer:

Muppen sa...

Du är fin!

Tatyana sa...

Hej

Jag lånade en liten textrad från din blogg till ett inlägg i min blogg. Hoppas det var ok. Din text passade så bra in i en debatt som pågår just nu.

Jättefin blogg du har :)