fredag 14 september 2012

Vi vill stanna här!

För varje dag som går så trivs vi bättre och bättre här. Vi skulle gärna vilja stanna en längre period. Det blir inte nu men förhoppningsvis längre fram. Vi undersöker möjligheterna och pratar en del med andra svenskar som bor här. Alla verkar trivas så bra här. Just nu är det perfekt klimat här. Allt blir enklare när det är varmt och skönt. Det är bara att hoppa i sina flip flop och en klänning sedan är man redo att möta dagen.
Idag hade jag möte med Pernilla på Conmigo som ska hjälpa mig med ny grafisk profil. Det var ett mycket trevligt möte som gav nya tankar. Både vad gäller att bo här en längre period och gällande Be Happy. Vi satt på El Peritto och jag bara älskar det här livet. En cortado eller café con leche på något av alla caféen, avslappnad stämning och en skön öppenhet som jag saknar hemma. Undrar hur det kommer kännas att sitta hemma i Båstad i höstmörkret? Blandade känslor...Men vi skapar ju det liv vi vill ha så det är bara att bestämma sig.
Det blev en stund på stranden framåt sen eftermiddagen. Skönt avslut på veckan. Inte för det spelar någon roll vilken dag det är här. Dagarna flödar in i varandra....


Vi var tillbaka i Santa Catalina vid halv sju. Tog ett glas cava på hemväg. Det är ju fredag! :) En underbar kväll med högre och klarare luft än det varit här tidigare. Hösten kommer även till Mallis, dock något mildare. Det är lugnare här nu. Åk hit! Ni kommer älska det. Säger jag som är Palma frälst. Känner mig som hemma här. Det passar mig med Medelhavet. Jag har varit en del i Grekiska ö-världen och det är ljuvligt på sitt sätt. Men detta är mer mitt place. Havet, bergen, mycket grönska, blommor, snyggt och rent. En energi som går rakt in i mig och gör mig avslappnad. Mersmak helt enkelt!


Varm kram!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej gumman!! Underbara bilder...särskilt den lilla i sanden..puss,puss. Och du skriver så intressant o trivs med tillvaron.Fortsätt o ha det skönt, fast jag längtar efter Er!!!

Anonym sa...

Åh vad härligt ni har det! Kan förstå att ni skulle vilja stanna längre, den tanken lockar mig med.
Hur har ni fått tag i er lägenhet och vad får ni ge för den i en månad?
Men Båstad är inte fy skam det heller!

//Anna