onsdag 9 april 2014

Reklamfilmen klar!

Idag är en sådan där dag när jag känner enormt med tacksamhet. Varit på behandling hos Gudrun, min fantasiska  akupunktör idag. Jag fick så bra vägledning och input i en frågeställning jag haft. Som att jag inte riktigt "sett skogen för alla träden". Nu ser jag betydligt fler möjligheter med mitt företag än jag gjorde för bara ett par timmar sedan.
Efter jag varit där satte jag mig på ett café vid Plaza Cort och tog en café con leche i solen. Ringde min man och vi snackade en stund om inspirationen jag fått hos Gudrun. Så glad att vi kan dela allt, jag och Björn. :)

Promenerade sedan genom gränderna innan det var dags att hämta Linn. Nu har vi just sagt hejdå till Amanda som reser hem till sitt Göteborg idag. Avskeden i höstas kändes tyngre. Nu lägger jag inte några känslor i det för vi ses ju snart igen. "Hasta pronto" som vi säger här i Spanien.  Det går inte att hålla på att vara känslosam varje gång vi säger hejdå till gäster. Vi bor här nu och med alla sociala medier är det så lätt att hålla kontakten med varandra.

Dagens happening får bli att min första reklamfilm nu finns online. Det var nervöst att trycka på Play men jag är nöjd. Here it comes :)
Eggmotion production

1 kommentar:

Dagar av lycka sa...

Men åhhhhh, vad roligt att vi får se! Blev ju super :)

Kram Anna